Audi quattro Cup

Onze partners
2023

Ze verbinden zich met dit unieke evenement

Audi Financial Services

Bent u een particuliere of een professionele klant?
Audi Financial Services stelt u financierings- en leaseformules voor op maat. U kunt ook uw voertuig onderhouden en verzekeren met onze Audi Wecare- en Audi Insurance- formules.

https://www.nl.audi.be/be/web/nl/diensten/finance.html

ISDIN

ISDIN, een internationaal laboratorium gespecialiseerd in fotoprotectie en dermatologie, is al vele jaren expert op het gebied van zonbescherming. Dit jaar blijft ISDIN innoveren om het hele jaar door van de zon te kunnen genieten, vooral in de zomer.


ISDIN biedt een breed scala aan zonverzorgingsproducten, sprays en lotions voor zowel volwassenen als kinderen met nieuwe formules en voordelen.


Dankzij zijn ESG-programma, dat zich inzet voor de gezondheid van mensen, de gemeenschap en het behoud van de planeet, is ISDIN erkend als het eerste Spaanse BCorp-laboratorium. Met zijn zonbeschermingslijn heeft het Sea Friendly producten die speciaal zijn geformuleerd om de impact op het milieu te minimaliseren.


Met haar expertise biedt ISDIN vrouwen ook een assortiment lichaams- en gezichtsverzorgingsproducten, ISDINCEUTICS, verkrijgbaar in apotheken en parafarmacies.

www.isdin.com

TotalEnergies

TotalEnergies is een van de belangrijkste spelers in de markt van de zuivere energie.

TotalEnergies is meer dan 100 jaar actief in België bij het produceren en verkopen van namelijk brandstoffen, aardgas en elektriciteit.

Betere, veiligere, betaalbaardere en zuivere energie.

 

https://www.services.totalenergies.be/
Ontdek de 100% elektrische
Audi Q8 e-tron. Made in Belgium.

Ontdek hem !