Audi quattro Cup

Sinds 1991 is de Audi quattro Cup in België en daarbuiten een echte klassieker geworden. Deze afspraak in uw golfkalender wil u in géén geval missen ! 

Contacteer uw Audi verdeler om een uitnodiging te bekomen en deel te nemen aan één van de kwalificatiewedstrijden op de mooiste golfterreinen van België. 

Schrijf u hier in ! Bekijk de volledige kalender

Samen met onze Audi quattro Cup partners bundelen we onze krachten om u een onvergetelijke golfdag te bezorgen.

Onze partners

De Audi quattro cup steunt Make a Wish België. Geef samen met ons hoop aan kinderen die het nodig hebben !  Door deel te nemen aan de ludieke wedstrijden met fantastische prijzen kunnen Audi quattro Cup deelnemers ook hun steentje bijdragen aan dit goede doel.

Plus d'information sur Make-a-wish

In 2023 zal de Audi quattro Cup 14 kwalificatiewedstrijden tellen.

 

Zoals steeds zal de Audi quattro Cup 2023 in Greensome Stableford worden gespeeld. Bij elke kwalificatiewedstrijd zullen de eerste twee teams met de beste netto score en het team met de beste bruto score zich plaatsen voor de nationale finale. 

 

Nationale finale te Royal Golf Club du Bercuit op vrijdag 8 september 2023
De 42 winnende teams van de 14 kwalificatiewedstrijden zullen tijdens deze finale strijden voor een plek in de internationale wereldfinale !

Wereld finale te Golf Club Al Mouj te Oman van 10 tot 14 november 2023

Het team met de beste netto score op de nationale finale zal Audi België vertegenwoordigen op de wereldfinale! Dit wordt misschien wel de beste golfervaring van jouw leven !

Het team van de Audi quattro Cup  
wenst u een voortreffelijk golfseizoen !

Ontdek de uitgekozen terreinen voor 2023